Liten Lawn Fawn enhörning i en burk

maya-isaksson-design-in-papers-lawn-fawn-unicorn-in-a-jar

Jag kollade på en av mina favoritkortmakare, Jennifer Macguire, när hon gjorde ett shakerkort där vissa delar satt fast i genomskinliga trådar så att de kunde skaka runt lite men ändå inte föll till botten. Jag ville direkt göra en liten enhörning i en snöglob. Problemet var ju att jag aldrig kom mig för att köpa Lawn Fawns snöglob förra året när den släpptes. Hittade istället en burk-die som jag använde mig av. Det finns en liknande av Jillibean Soup som är lite lägre men ungefär samma storlek om ni vill testa göra en likadan.  Jag har tejpat fast en tunn guldtråd på baksidan av enhörningen, den är nästan osynlig mot den guldfärgade bakgrunden och så ser det ut som om den lilla söta enhörningen hoppar runt på molnen i min burk.

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Rectangle Frames
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
Lawn Fawn Custom Craft Die – Ready, Set, Snow
American Crafts Cardstock Pack 12X12 24/Pkg – Christmas Glitter
Lawn Cuts Custom Craft Border Die – Puffy Cloud
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Lawn Fawn Custom Craft Die 5/Pkg – Hearts
Crafters Companion Heat Resistant Acetate 20 pkt
Jillibean Soup Shaker Die Set – Jar
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Winter Unicorn
Lawn Fawn Custom Craft Die – Winter Unicorn

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.