GästDT Louise har gjort ett färgrikt kort

 

Det här kortet av Louise kan jag inte se mig mätt på. Det är alldeles ljuvligt!

2016-09-12-14-58-56

Texten är stämplad med VersaMark och embossad med svart pulver på akvarellpapper. Sedan har jag blött ner pappret med vatten lite ojämt över texten( uppifrån och ner) för att sedan måla från rött till lila med Distress färger. Tog och skvätte ner pappret med samma färger när jag kände mig klar. Jag har sedan dekorerat med glitter halvpärlor. Bakgrunden är ett papper av lawn fawn

Material:
Clearstamps– Lawn fawn “Scripty sayings”
Lawn fawn 6,5×6,5 –perfectly plaid
Färger: Distresser i 8 olika färger från rött – lila
Stämpeldyna: VersaMark
Svart embosspulver Glitterlim och band

louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.