Under ytan – Kaisercraft

För ett tag sedan såg jag ett kort där man använt genomskinligt “papper”, overheadpapper, i kortbasen och kom ihåg hur himla kul det är att använda, det var ett tag sedan nu. Fick en idé om att använda Kaisercrafts härliga fiskstämplar med matchande dies. Nej, jag ägde dem inte vid det tillfället men jag hade suktat efter dem ett tag. När jag nu fick en så, enligt mig, bra idé var jag ju tvungen att utöka samlingen med fiskarna 🙂

Jag har stämplat sjögräset, med flera olikfärgade stämpeldynor, och embossat med glittrande clearpulver. Fiskarna har jag stämplat, färglagt och skurit ut och monterat både inne i samt utanpå kortet. De utanpå satte jag på 3D-kuddar. Jag stämplade också några luftbubblor på plasten. Fiskpapperet bara jag älskar!! Det är så fantastiskt fint och passar perfekt till kortet!
nov16-kaisercraft-p1180779nov16-kaisercraft-p1180775 nov16-kaisercraft-p1180776nov16-kaisercraft-p1180778 Scrappa lugnt! På återseende!

Material:

Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4
Crafters Companion Heat Resistance Acetate
Bazzill Cardstock
Kaisercraft Paperpad 6.5×6.5 Mermaid Tails
Kaisercraft Dies & Stamps Underwater
Bo Bunny Clear Stamps Sentiments
Stampendous eller Tonic Studios embossingpulver clear med glitter

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Tonic Studios Tim Holtz Non Stick Micro-Serrated Multicutter
Tonic Studios Funky Tape Runner
Tonic Studios Craft Tacky Glue
Tonic Studios Nuvo Glue Pen 

lena

2 svar på ”Under ytan – Kaisercraft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.