DESIGN in PAPERS LIFT-kedja – Niina liftar Marie

Välkomna till DESIGN in PAPERS LIFT-kedja. Under en vecka kommer våra designers att LIFTa varandras alster för att inspirera er men även för att få en dunderdos av inspiration själva. Vill du vara med och LIFTa? LIFTa ett av våra inlägg under tiden 19-26 maj – vilket som helst – publicera ditt inlägg på FaceBook eller i din blogg och lägg en länk till ditt inlägg som en kommentar i DESIGN in PAPERS blogg – på det bidrag du LIFTat – så har du chansen att vinna en månads GästDT-plats här på DESIGN in PAPERS. Deadline 31 maj.

Nu har turen kommit till mig, Niina, och jag ska lifta Marie. Jag kunde inte vara gladare, då Maries stil är underbar och en stor inspiration för mig. Det är rent och snyggt, men samtidigt med många detaljer. Marie har verkligen ett sinne för god design så det var en fröjd att få lifta ett av hennes alster.

Jag valde denna, från 19 april 2015, och skapade en minilayout till mitt 6 x 8 inch-album.

15_23

Och såhär blev min layout:

SS_LifeInColor_NalleHello_NJ800w

SS_LifeInColor_NalleHelloDetail_NJ800w

Jag har använt Simple Stores Life in Color. Fotot var från början ett 10 x 10 cm (4×4 inches) och det blev fel proportioner till min minilayout. Så jag använde ett verktyg som jag faktiskt aldrig fattat vitsen med men nu är jag helt såld! Det är Simple Stories Snap photo crops – genomskinliga mallar i de fem vanliga bildstorlekarna så att man lätt ur ett större foto kan se och göra ett utsnitt. Antingen rita och sen skära eller som jag hålla emot fotot och klippa. Faktiskt jättesmidigt och väl värt pengarna inser jag nu.

SS_SnapPhotoCrop_NJ500w

Material

Simple Stories Snap Photo Crops 5/Pkg

Simple Stories Life In Color Double-Sided Cardstock 12X12 – The Good Life

Simple Stories Life In Color Double-Sided Cardstock 12X12 – Coral/Light Blue Watercolor Simple Basic

Simple Stories Stickers 4X6 Sheets 8/Pkg – Life In Color

niina

 

 

2 svar på ”DESIGN in PAPERS LIFT-kedja – Niina liftar Marie

  1. Ja vilken fröjd att få lifta Marie! ! Och det har du gjort med bravur Niina! Härligt!!! Ni gör det inte direkt enkelt för oss att välja vilken vi ska lifta 😉 Så mycket snyggt ni bjuder oss på! Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.