DESIGN in PAPERS LIFT-kedja. Britten LIFTar Niina

Välkomna till DESIGN in PAPERS LIFT-kedja. Under en vecka kommer våra designers att LIFTa varandras alster för att inspirera er men även för att få en dunderdos av inspiration själva. Vill du vara med och LIFTa? LIFTa ett av våra inlägg under tiden 19-26 maj – vilket som helst – publicera ditt inlägg på FaceBook eller i din blogg och lägg en länk till ditt inlägg som en kommentar i DESIGN in PAPERS blogg – på det bidrag du LIFTat – så har du chansen att vinna en månads GästDT-plats här på DESIGN in PAPERS.
Deadline 31 maj.

Idag är det min tur att LIFTa och jag skulle LIFTa Niina.

Jag har valt en LO som Niina har gjort. Jag tänkte först göra ett kort men för att utmana mig ytterligare så har jag försökt mig på en LO. Gör jag en vartannat år så har jag inte “tagit i”. Jag blir lite skraj när jag sitter med ett blankt 30×30″ papper, det är så enormt stort. Hittade tre underbara kort på mitt barnbarn som älskade att klä ut/på sig en period. Ville inte välja bort något så det fick bli alla tre. Valde att ha korten i svart/vitt. Började med att skvätta lite silver färg på ett vitt cardstock. Svart fotomatta till korten.

P1020597

Har hållit mig till en gråskala och silver, bortsett från några färgpunkter.

P1020604

Är så härligt att se stolltheten med att få på sig vissa plagg och behärska att ta sig fram i skorna.

P1020605

Visst kan det vara säkrast att ha hjälm på när man skall balansera i högklackat! 🙂

Material:
Bazzill basics paper
Lawn Fawn Custom Craft Die – Simple Puffy Clouds
Lawn Fawn Custom Craft Die – Simple Puffy Cloud Frames
Lawn Fawn Custom Craft Die – Make Me Smile
Lawn Fawn Custom Craft Die – Shooting Star
American Crafts Thickers Glitter Stickers 6X11 Sheets 2/Pkg Rockabye – Silver
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials

Ja, det var mitt trevande försök till en LO 🙂

Niinas layout:

GoGubbe_ACShimelleStarshine_NJ800w

britten

1 svar på ”DESIGN in PAPERS LIFT-kedja. Britten LIFTar Niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.