DESIGN in PAPERS LIFT-kedja. Maya LIFTar Britten

Välkomna till DESIGN in PAPERS LIFT-kedja. Under en vecka kommer våra designers att LIFTa varandras alster för att inspirera er men även för att få en dunderdos av inspiration själva. Vill du vara med och LIFTa? LIFTa ett av våra inlägg under tiden 19-26 maj – vilket som helst – publicera ditt inlägg på FaceBook eller i din blogg och lägg en länk till ditt inlägg som en kommentar i DESIGN in PAPERS blogg – på det bidrag du LIFTat – så har du chansen att vinna en månads GästDT-plats här på DESIGN in PAPERS.
Deadline 31 maj.

Jag hade svårt att välja vilket av Brittens fina alster jag skulle välja att lifta men jag har ju en svaghet för Lawn Fawn och designer utan för mycket dekorationer så när jag kom till det söta ugglekortet visste jag att jag hittat mitt alster. Jag tyckte faktiskt att det var så roligt att jag gjorde två alster utifrån Brittens kort.

maya isaksson design in papers liftkedja lawnfawn

Det första kortet blev en väldigt lik version, jag använde samma ram och placerade hjärtan på samma ställen och även jag använde såklart Lawn Fawns stämplar. Istället för kortbasen som Britten använde så embossade jag min kortbas med en embossingfolder. Jag valde också kraftfärgad cardstock som Britten gjort.

maya isaksson design in papers liftkedja lawnfawn2

För mitt andra kort var jag fortfarande inspirerad av trämönstret som jag embossade på kraftfärgad cardstock. Jag behöll också både banner och hjärtan men valde en cirkel istället för en rektangel till min lilla Lawn Fawn figur att stå på.

P1020537

Här hittar du mer information om kortet som inspirerade mig. 

Material:
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens (andra kortet)
Spectrum Noir Generation 2, 6 Pen Set by Crafters Companion (översta kortet)
Spectrum Noir Sparkle Pens
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Rectangle Frames
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Circle Stackables
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Lovable Legends
Lawn Fawn Custom Craft Die 5/Pkg – Hearts
Crafters Companion Textures 5×7 Embossing Folders – Wood Grain
Crafters Companion A4 50/Pkg – Brown Kraft
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.