Splish, splash – layout med Shimelles Starshine

Jag skapar vidare med American Crafts Starshine av Shimelle. Blir så himla inspirerad av den så jag bara spottar ur mig den ena layouten efter den andra. Det är så härligt när det händer, när man verkligen tycker om en kollektion – då leker livet.

Idag har jag hållit mig i färgskalan blått och grönt och sen även blandat guld och silver. Det ska ju vara lite förbjudet men jag tycker det kan funka om man inte överdriver. Sen har jag blandat in Thickers från andra kollektioner och märken, för jag tyckte de passade så bra.

BadBoys_ACShimelleStarshine_NJ800w

Det är dock svårt att fota de guldiga bokstäverna, de reflekterar gärna svart. Men såhär ser de ut egentligen:

Visst är dom fina? De är från Pebbles och heter Celebrate. De finns i en blommig variant också.

Material

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Viking

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Galileo

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Hubble

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Orion

American Crafts Shimelle Starshine Stickers – Accents & Phrases

Pebbles Spring Fling Thickers – Celebrate/Gold Foiled Foam

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Tinsel

niina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.