Fuseat fönsterkort med skrammel

Design in papers fuse tool kaiserkraft

Jag har suktat efter en Fuse tool sen den kom och jag insåg vilka roliga shakerkort och annat man kunde göra med den. Nu har en flyttat in hemma och vi kommer väldigt bra överens. Jag gjorde ett fönsterkort med skrammel i.

Jag skar ut fönster i ett ark vitt cardstock och i en svart kortbas så de hamnade på varandra. Jag stämplade och ritade små prickar på mitt vita cardstock för att göra eget mönsterpapper. Jag skar också ut en cirkel med mönsterpapper till insidan bakom fönstret eftersom man ser in i kortet så fungerar det som bakgrund. Jag använde utsidan av diesen som mall när jag fusade ihop en plastficka och fyllde den med lite grovt glitter, guldtråd och en stämplad hälsning innan jag fusade sista biten. Sedan fäste jag den på kortbasen och sist fäste jag mitt stämplade mönsterpapper ovanpå.

Design in papers fuse tool kaiserkraft detalj

Här ser ni hur fint det blev med fönstret och texten som flyter runt inuti det med dekorationerna. Hoppas det inspirerar till att använda Fusen till annat än att göra plastfickor.

Material:
We R Memory Keepers Photo Sleeve Fuse Tool
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Circles
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
Kaisercraft Clear Stamps 6.25X4 – #Me
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
American Crafts Dear Lizzy Happy Place Paper Pad 6X6 36/Pkg
Stampendous Glass Glitter 1 Ounce – Oceanic

maya

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.