Julklappstags

design in papers maya isaksson julettiketter

Såhär innan jul är det mycket att hinna med så jag slog två flugor i en smäll när jag skulle göra dagens inlägg. Jag tycker så mycket om julpapper och köper alltid på mig i vart fall ett litet block varje år. Men sen är jag ju så dålig på att använda mönstrade papper så det blir alltid mycket över. Jag gjorde tags att hänga på julklapparna och dekorerade med mönsterpapper så blev de riktigt snygga och matchande och dessutom fick jag använde lite av mina fina papper.

Själva tagsen skar jag till för hand i lämplig storlek, rundade två hörn och hålförstärkaren gjorde jag så här enkelt.

design in papers maya isaksson julettiketter detalj

Jag tog ett hål med min Crop-a-dile och sedan så använde jag en liten cirkelpunch att ta ut själva ringen. Det är enkelt att få det centrerat om man vänder på stansen och gör det lilla hålet före cirkeln stansas ut.

Mina 12 tags tog kanske max 30-45 minuter att göra efter jag bestämt mig för en design. Det är perfekt när du vill smita undan julstöket ett litet tag. Jag stämplade God Jul med alfabetsstämplar från Lawn Fawn och tänker skriva namnen under för hand.

Hoppas nu att ni får en mysig jul och har tid att pyssla lite också!

Material:
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Milo´s ABCs
We R Memory Keepers Crop-A-Dile Corner Chomper Tool
We R Memory Keepers Crop A Dile Eyelet & Snap Punch
American Crafts Paper Pad 6X6 36/Pkg – Good Tidings
Lawn Fawn Trimmings Hemp Cord 21yd – Red Sparkle (inte samma som jag använt men lika fin)

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.