Dan före dan före doppare´dan!

IMG_2862

Tänk! Nu är det bara 2 dagar kvar till julafton. Jag hoppas fortfarande på att vi ska få lite snö, men just nu är det 10 plus där jag bor. Jag gjorde 4 olika julkort i år och detta är ett av dom. Jag tog ett vitt papper som jag distressade och sedan använde jag mig av en stencil och gjorde “snö”. Lät detta torka över natten. Sedan stämplades granen och dess detaljer. Körde igenom alla delar i min big shot o målade dom.  “Klädde” granen och avsluta med lite stickles på granens ljus.

IMG_2863

 

Material

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Trim The Tree
Lawn Fawn Custom Craft Die – Trim The Tree
Lawn Fawn Cutsom Craft Die – Stitched Hillside Borders
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Tumbled Glass
Heidi Swapp Stencils 6X6 – Confetti
Liquitex Light Modeling Paste Acrylic Gel Medium 237 ml
Ranger Stickle Glitter Glue- Green
Ranger Stickle Glitter Glue- Xmas Red
Ranger Stickle Glitter Glue- Copper
Ranger Stickle Glitter Glue- Yellow

Nu ska jag åka och handla all mat, sedan är det bara att vänta in julafton!
Hoppas vi ses 2016!

maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.