God Jul önskar Sheena Douglass

God Jul ute i stugorna! Hoppas ni har det lugnt och skönt och njuter, troligtvis inomhus? Här på västkusten är det inte överdrivet vintrigt ute men vädret är ju det sista man kan göra något åt så varför ens fundera över det?

Då får man istället skapa lite vinterstämning själv 🙂
Händer det någonsin för Er, det som aldrig slår fel för min del? I posten dyker det upp ett eller två julkort från någon jag missat att skicka till! Då får man skicka iväg en hälsning som kommer fram i mellandagarna istället. Så gör i alla fall jag 🙂

Idag visar jag ett kort som jag gjort i just det syftet. Jag har färglagt motivet med distresser. Har använt den stora snöflingestansmallen till att göra öppningen…dec15 P1160413…och små utstansade snöflingor får agera just snö.dec15 P1160412Har i övrigt gjort kortet enkelt i enbart vitt men satt lite stickles på snöstjärnorna på utsidan. dec15 P1160414

Material:

Sheena Douglass A Little Bit Festive A5 Stamp Set – Farmhouse Christmas (det finns en liknande, lika fin, som heter Country Christmas)
Lawn Fawn Clear Stamps – Milo’s ABC’s
Crafters Companion Sara Davies Signature – Festive Flakes
Lawn Fawn Custom Craft – Mini Snowflakes

Jag vill önska Er en riktigt skön Julhelg!
På Återseende!

lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.