Die för att göra roliga askar från Tonic

Idag visar jag en kul die från Tonic. Den heter Advent Treat squeeze box die och den skapar små trekantiga paket. I botten finns en öppning så när man klämmer på paketet så kan man ta ut innehållet. Till exempel en chokladbit eller annat.

Jag köpte den till min mamma för att hon skulle göra paket till barnens adventskalender. Sen såg den så rolig ut så jag tog tillbaka (lånade menar jag!) den för att testa lite själv. Men adventskalendern var ju redan full så jag började fundera på andra användningsområden. Av fina spillbitar papper gjorde jag små nyårsaskar. Sen ska jag lägga en liten spådom eller önskan inför det nya året inuti och ha dem som placeringskort vid middagen.

NewYearsSqueezeBox_Tonic_NJ800w NewYearsSqueezeBox2_Tonic_NJ800w

Siffrorna på askarna är dies som följer med asken. Det följer med hela två olika uppsättningar siffror, som såklart också går att använda till alla möjliga andra projekt – födelsedagskort inte minst.

Material

Tonic Studios Die Set – Advent Treat Squeeze Box 621e

Tonic Studios Mirror Card Pack – Christmas Gloss 795e

Lawn Fawn Custom Craft Die – Mini Snowflakes

Och papper från Heidi Swapps September skies

niina

 

2 svar på ”Die för att göra roliga askar från Tonic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.