Gå-bort-present i Jul

Hej! Idag kommer ett sent inlägg. Jag har gjort ett flaskomslag till en flaska vin eller annan vara till julklapp. Har stansat ut i ett vanligt rött cardstock. Som bakgrund har jag använt grövre, guldskimrande papper. För att botten skall hålla ihop och hela “skapelsen” skall bli stadigare så har jag stansat ut två cirklar i lämplig storlek. De klistrade jag ihop, en inifrån och den andra utifrån.

P1020354

Som tags har jag använt en julgranskula deis.

P1020353

Materiallista:
Bazzill Cardstock, röd
Crafters Companion Centura Pearl Printable – Ivory
Tonic Studios Indulgence Thins Die Set – Bottle Wrap 1064e
Tonic Studios Indulgence Insert Die Set – Christmas Cheer 1066E
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Circles – Item 481e
Elizabeth Craft Metal Die – Ornament Set 3

Med detta vill jag passa på och önska alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År! Jag återkommer i mellandagarna om ni vill titta vad jag har hittat på tills dess.

britten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.