Wonderful – layout och tekniktips

Jag har hittat en fantastiskt scrappare att följa på Youtube. Hon heter Missy Whidden och gör jättefina layouter med mycket färg och mixed-media tekniker. Efter att kollat på några filmer tog jag äntligen mig i kragen och grundade mina papper med gesso först. Jag har länge vetat att det är smart och gör skillnad men varit för lat helt enkelt… Skillnaden är att man kan blaffa på med mycket mera färg och vatten och sprayer och vad som helst, pappret blir tåligare. Och framöver ska jag nog lägga ner den extra tiden det tar för det är verkligen värt det.

Sen i och för sig täcker man ju oftast mycket av bakgrunden med sina foton, men det är grymt kul att kladda loss. Här fick ett papper från Amy Tans Rise and Shine vara grunden (jag är väldigt förtjust i trämönstrat så detta papper har jag använt flera gånger). Sen är det dekorationer från lite blandat håll. Är jättenöjd med resultatet, mycket också för att jag tycker så mycket om dessa foton på min mellanson. Den underbara, känsliga lilla pajasen <3

NalleWonderful_w800px

Material

American Crafts Double-Sided Cardstock 12X12 – Amy Tan Rise & Shine – Chloe

American Crafts Double-Sided Cardstock 12X12 – Amy Tan Rise & Shine – Lana

American Crafts Amy Tan Thickers Stickers 2/Sheets – Rise & Shine

American Crafts Amy Tan Stickers 8/Pkg – Rise & Shine

Seven Paper Baxter Puffy Stickers

Project Life Rub-Ons 1Sheet/Pkg – Gold Foil

Tack för titten och ha en bra vecka!

niina

1 svar på ”Wonderful – layout och tekniktips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.