Blommor!

IMG_0958

Ett kort , en blandning av Lawn Fawn och Maggie Holmes! För 2 och 1/2 år sedan köpte vi ett hus från ett underbart 80 årigt par. De hade byggt huset på 60 talet och parets son hade bara bott i huset något år eller två sedan flyttade han hemifrån. Kvinnan i huset la då ner en enorm energi på att skapa en underbar trädgård! Det mesta finns i den! Pioner, liljekonvalj, rosor i olika sorter, prästkragar m.m. De hade inte bara en rabatt längs med hela huset utan längs med hela rabatten la dom en stengång med ytterligare en rabatt utanpå. När jag förklara för en bekant till min mamma vilket hus vi hade köpt så sa sa hon: Åh dom med den fina trädgården! Jag går ofta förbi där med hunden och tittar.

Tyvärr måste jag meddela att denna trädgård inte är lika vacker nu som då, vissa delar har vi fått ta bort då det inte hanns med. Nästa sommar ska vi nog dränera runt hela huset och då försvinner ytterligare delar av denna underbara trädgård. Men svärmor ska försöka rädda vissa och jag ska iallafall försöka flytta på liljekonvaljen och pionerna, de är mina favoriter.

IMG_0957

Material

Crate Paper Maggie Holmes Open Book Cardstock Die-Cuts -Ephemera Flowers & Leaves
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Hello Friend
Crate Paper Paper Pad 6X6 – Maggie Holmes Open Book
American Crafts Foam Tab Adhesive Squares – This To That
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Circles – Item 481e

Kram

maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.