Fokus på små stämplar i Lawn Fawns nya set

Lawn Fawn har kommit med många nya stämplar och dies, och fler är på väg. Idag ska jag visa några kort som jag gjort men mest använt de små stämplarna som följer med seten och som kanske inte brukar hamna i fokus. Lawn Fawns 6×4 set är ju alla väldigt genrösa på så sätt att det är många stämplar med så man kan få massa variation.

BirdBalloonsLawnFawn_NJ600w

På det första kortet bjuder fåglarna från Party Animals på ett gungande party. Jag har färglagt dem med Spectrum Noir alkohol markers och ballongerna har fått både glitter och glaze på. På kanterna har jag använt diesen Stiched borders som är en riktig favorit!

BalloonsPartyAnimalsLawnFawn_NJ600w

På nästa kort får ballongerna spela huvudrollen. Även de har jag färglagt med Spectrum Noir och sedan glitter. Som du ser har jag bara delvis stansat ut dem ur pappret. En kul teknik som ger en lite fler valmöjligheter med sina dies.
Texten är en annan Lawn Fawn die. Först färgade jag en bit papper med samma markers och gjorde en liten gradering så det är mörkare i botten. Sen satte jag på Stick It adhesive sheets på baksidan innan jag stansade ut texten.

BirthdaybasketLawnFawn_NJ600w

På det sista kortet har jag passat ihop små stämplar från olika set. Känner du igen vilka det är? Korgen är från Eggstra Special Easter som äntligen fått egna dies. Jag maskade bort äggen i korgen. Hattarna och paketen är från Party Animals. De är väldigt små och gulliga. Blommorna är från Penelopes blossoms, liksom texten. På kanterna av texten ser du en annan av de diesen som är med i setet Stiched borders.

Hoppas du blivit inspirerad av mina alster denna vecka. Vi ses nästa måndag igen!

Material

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Party Animal

Lawn Fawn Custom Craft Die – Party Animal

Lawn Fawn Custom Craft Die – Eggstra Special Easter

Lawn Fawn Custom Craft Die – Happy Birthday

Lawn Fawn Custom Craft Die – Grassy Border

Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Borders

Lawn Fawn Woodgrain Notecards 3.5X4.875 8/Pkg – Navy

Lawn Fawn Polka Dot Notecards 3.5X4.875 8/Pkg – Sunflower

Spectrum Noir Generation2, 6 Pen Set by Crafters Companion

niina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.