Seven Paper & BH Project Life: Pocket Letter

Var du brevskrivare när du var yngre? Det var jag! Har ni träffats av den nya pysselflugan Pocket Letter ännu? Det har jag! Har flera sk. Pocket Letter Pal och det är jätteroligt! Janette Lane är en amerikanska som kom på den feminala idén att blanda brevskrivning med scrapbooking och skapade idén Pocket letter.

Du tar en plastficka (vanligast en med 9 fickor) och dekorera denna efter eget tycke och smak, med papper och dekorationer. Sedan fyller du baksidan av fickorna med godsaker, som du vet att din “brevvän” tycker om t ex. saker som passar en filofax, scrapbooking, project life, te eller kaffe, choklad, kloka ord osv. Idag visar jag två Pocket Letter som jag skapat till två av mina vänner. Den ena gillar katter och den andra gillar guld/rosa. 🙂

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC Baksidan på det rosa/guldiga. I den tomma rutan ska ett handskrivet brev läggas i.

SAMSUNG CSC

Material:
Studio Calico Paper Pad 6X6 – Seven Paper Amelia
Seven Paper Baxter Paper Pad 6X6
Seven Paper Glitter Chipboard Stickers 4X6 31/Pkg – Amelia Gold Hearts
Studio Calico Essentials Wood Clothespins – Gold
Studio Calico Essentials Wood Clothespins – Yellow & Orange
Project Life Specialty Themed Cards – Golden
American Crafts Amy Tan Thickers Stickers – Rise & Shine
American Crafts Amy Tan Washi Tape Strips – Rise & Shine
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Thickers – Royal/Foil
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Stickers – Gold Mini Alpha
Doodlebug Teensy Type Cardstock Alphabet Stickers – Lily White
Doodlebug Glossy Enamel Adhesive Sprinkles – Gold Dots
Doodlebug Glossy Enamel Adhesive Sprinkles – Graduation Stars 40/Pkg

Tack för titten!
marie

2 svar på ”Seven Paper & BH Project Life: Pocket Letter

  1. Vilken otroligt rolig ide’!! Och sååå fint du dekorerat dina pocket letters!!! Du hittar så många roliga saker överallt och tack för att du så frikostigt delar med dig av din ide’er!! Kram Anna 🙂

    • Ja visst är det en roligt idé – en kombination av brevskrivning och scrapbooking, kan det bli bättre?! 🙂 Jag älskar att pyssla och är alltid öppen för nya idéer! 😉 Tack för att du så frikostigt att delar med dig av dina fina ord! KRAM, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.