Guld, guld och mera guld

Jag har några favoritfoto som jag använder om och om igen.. detta är ett av dem. Jag har lekt med väggskarvtejp, dreamweaverstencil, modelling paste, guldspray från Crafter’s Companion och Gelatos. Maggie Holmes Styleboard med alla fina gulddetaljer är perfekt till detta.
Jag började med lite väggskarvtejp och modelling paste över en stenväggsstencil från Dreamweavers. När man torkar med en embossingfön så smälter liksom modelling pastej över nätet så att det syns igenom.

I nästa steg sprayade jag massor av guldspray över det hela.

Dags att stämpla lite så där slumpvis över hela layouten.

Och så här blev den färdiga layouten.

Jag älskar de fina gulddetaljerna i Styleboard.

Som dekorationer finns även guld-rub-ons som jag har använt dels på väven för att få en smält-effekt och även på några av dekorationerna.


Jag har stansat ut ett fönster och en doily med stansar från Tonic Studios

Materiallista:
Maggie Holmes Styleboard collection (paper pad, rub-ons, dekorationer, stickers, vellum shapes, word stickers)
Dies från Tonic Studios (Floral circle, Domed window)
Dreamweaverstencil stone wall
Guldspray från Crafter’s Companion
Gelatos
Stämplar från KaiserKraft (Numbers, Butterflies, Script)
Modelling paste
Väggskarvtejp

Petra

2 svar på ”Guld, guld och mera guld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.