En Fotolös Layout

Hej allihopa! Alex här.

Det som kommer att hända nu, händer ytterst sällan. Jag ska nämligen bjuda på en fotolös layout. Undrar om det inte t.o.m. är min första av sådant slag. Jag kände helt enkelt för att dokumentera min stora kärlek för medtech.

Alex Gadji - I love medtech

Jag jobbar som mjukvaruutvecklare inom medtech-branchen. Jag började min karriär på St. Jude Medical, som bl.a. gör implanterbara defibrillatorer och pacemakrar. SJM var min första och största kärlek.

Alex Gadji - I love medtech closeup3

Från hjärta till lungor och Maquet som gör ventilatorer och anestesimaskiner. Vidare, från lungor till hjärna och Elekta där jag numera får skriva mjukvara för den mest fantastiska (och nästan lite läskiga!) strålkniven för behandling av hjärntumörer. Det är en minst sagt fascinerande branch att jobba i!

Alex Gadji - I love medtech closeup2

Ännu en gång har jag fått leka med den underbara Lemonlush serien från Studio Calico. Jag får inte nog av den! Det gick åt en och annan vellumetikett för den här layouten 🙂 De är hur fina och hur användbara som helst!

Alex Gadji - I love medtech closeup4Material: Studio Calico Lemonlush Sentimental pp, SC Lemonlush Vellum Labels, SC Lemonlush Round Epoxy Top Clips, SC Lemonlush Solid & Newsprint Hearts,  SC Lemonlush Ephemera, SC Wood Veneer Geotags, Vit cardstock, Elektronisk skärmaskin.

Hoppas att jag har kunnat inspirera er med min fotolösa layout. Jag har i.a.f. haft väldigt roligt när jag gjorde den 🙂

Önskar er alla en underbar helg! Tack för titten!

//Alex

1 svar på ”En Fotolös Layout

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.