Believe in yourself

Hej!
Så var det söndag igen och dags för sommartid. Har ni kommit ihåg att ställa om klockan?
Själv har jag jobbat i natt och fick jobba en timme mindre än vanligt! Här på västkusten har vi fått känna på varmt vårväder upp till 17 plusgrader. När var det så i mars sist? Så fantastiskt och man laddas med energi! Jag älskar våren! 🙂

14_5

Idag bjuder jag er på en layout som heter Believe in yourself. Den handlar om min mellersta dotter som är på väg ut i vuxenlivet. Om två månader tar hon studenten och har stora drömmar. Jag önskar innerligt att varenda en slår in!

3

Jag har använt mig av härliga papper från Studio Calico Lemonlush. Pappret Flighty hade en passande text “You are braver than you belive, stronger then you seem & smarter than you think” vilket passade så bra till min tanke med den här layouten.

2

Jag har också använt mig av härliga Die-cuts från Amy Tangerine.

1

Materiallista:
Skärmaskin: Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm
Mönsterpapper: Studio Calico Lemonlush – Wordsmith, Passionate, Loyalty och Flighty
Text: Amy Tangerine Thickers – Kal Barteski (Taffy)
Stickers: Amy Tangerine Remarks (Accent & Phrases), Amy Tangerine Remarks – US (Puffy Accents) DIY Shop banner stickers, Studio Calico Accent Stickers, Studio Calico Cork, Studio Calico Label Stickers
Die-Cuts: Amy Tangerine Bits (Cardstock shapes)
Washitejp: Amy Tangerine Mixtape
Stämpel: Crate Paper – Maggie Holmes Phrase stamp

Nu önskar jag er en bra dag, så ses vi nästa söndag!
Marie

2 svar på ”Believe in yourself

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.