Uppslukad

Hej! Här kommer min första egna post här i bloggen och i fortsättningen hoppas jag kunna inspirera er varje onsdag.

Jag är ju egentligen kortmakare men ibland hittar jag papper som vill bli en LO och så var det denna gång. Jag har använt härliga papper från Studio Calicos serie Wanderlust.

IMG_8918.jpg

Bilden är på min dotter när hon tittar på tv, vad hon än gör så blir hon helt uppslukad och i sin egen lilla värld. Jag har använt dekorationer ur Wanderlustserien (vellumsticker, små bokstavsstickers, label stickers), lite korkdekos från American Crafts DIY Shop och Studio Calicos Atlantic kollektion, Amy Tan Plus One diecuts och puffy stickers och trädekos fån Studio Calico samt en snygg ram från Crate Papers Styleboard.

IMG_8920.jpg

Jag hittade dekorationer som gav min LO en lite lekfull stil och jag bara älskar dessa thickers från American Crafts.

IMG_8922.jpg

Jag hade en restbit av det grårandiga pappret och tyckte att det såg ut som regn så jag satte ett fägglatt paraply som skyddar mot tråkigt grådaskväder.

IMG_8923.jpg

Det syns inte så bra på bilden men bakgrunden är målad med en ljus grönt vattenfärgseffekt bakom bilden och de stämplade prickarna, den passade fint ihop med den lilla gröna puffystickersen. Stämplarna är privata utom de små stjärnorna i kanten som är en rollerstamp från Wanderlustserien.

Nästa vecka visar jag kort igen, hoppas vi ses igen då!

 

1 svar på ”Uppslukad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.