DESIGN in PAPERS LIFT-kedja .:. Petra LIFTar Alex

Välkomna till DESIGN in PAPERS LIFT-kedja. Under en vecka kommer våra designers att LIFTa varandras alster för att inspirera er men även för att få en dunderdos av inspiration själva. Vill du vara med och LIFTa? LIFTa ett av våra inlägg under tiden 19-26 maj – vilket som helst – publicera ditt inlägg på FaceBook eller i din blogg och lägg en länk till ditt inlägg som en kommentar i DESIGN in PAPERS blogg – på det bidrag du LIFTat – så har du chansen att vinna en månads GästDT-plats här på DESIGN in PAPERS.
Deadline 31 maj.

Idag är det min tur att LIFTa och jag skulle LIFTa Alex.

Alex är en grym schappade som ALLTID inspirerar och vars stil jag gillar otroligt mycket. Det var absolut inte svårt att hitta något av Alex alster att LIFTa… problemet var att välja bara en… Till slut valde jag och jag är supernöjd med både valet och resultatet:

web_DIP_IMG_2231

Layouten handlar om min söta knäppa katt som ibland hoppar upp på min axel. Hon ville så klart också vara med när jag skulle fota layouten:

web_DIP_IMG_2230

Jag har valt att LIFTa de glada färgerna, designen och att jag skurit ut text med Silhuetten/Cameon och satt mönstrat papper bakom. En ganska lik LIFT skulle jag säga. Tack Alex för inspirationen.

web_DIP_IMG_2234 web_DIP_IMG_2223

Material:
Pink Paislee Fancy Free – Paper Pad 6X6 Single-Sided
Pink Paislee Fancy Free – Chipboard Stickers 12X12
Pink Paislee Fancy Free – Ephemera Die-Cuts
Pink Paislee Fancy Free – Double-Sided Cardstock – 08
Pink Paislee Fancy Free – Buttons
Pink Paislee Fancy Free – Puffy Stickers
Pink Paislee Fancy Free – Layered Stickers

petra

#PinkPaislee #FancyFree #MittKreativaKaos #LIFT #DESIGNinPAPERS

Här hittar du Alex layout:

Alex Gadji - She will always be there for him

2 svar på ”DESIGN in PAPERS LIFT-kedja .:. Petra LIFTar Alex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.