DESIGN in PAPERS LIFT-kedja – Alex LIFTar Lena

Välkomna till DESIGN in PAPERS LIFT-kedja. Under en vecka kommer våra designers att LIFTa varandras alster för att inspirera er men även för att få en dunderdos av inspiration själva. Vill du vara med och LIFTa? LIFTa ett av våra inlägg under tiden 19-26 maj – vilket som helst – publicera ditt inlägg på FaceBook eller i din blogg och lägg en länk till ditt inlägg som en kommentar i DESIGN in PAPERS blogg – på det bidrag du LIFTat – så har du chansen att vinna en månads GästDT-plats här på DESIGN in PAPERS. Deadline 31 maj.

Hej på er! Idag har det blivit min (Alex) tur att LIFTa vår superduktiga Lena. Till en början tänkte jag försöka göra om en av Lenas fantastiska kortdesign till en layout, men ju mer jag bläddrade bland dem, desto mer blev jag inspirerad att faktiskt försöka mig på ett kort själv. Jag gör det alldeles för sällan. Här är kortet som jag till slut fastnade för.

crafterscompanion-lawnfawn-P1160600

Jag älskar den utstansade, vita bakgrunden och enkelheten i en ensam liten blomma i hörnet. Det var hög tid att damma av min Cameo och börja skära…

Alex Gadji - Hello

Till skillnad från Lena, valde jag att använda 3d-kuddar mellan det vita mönstret och pappret bakom. Pappret är för övrigt Dear Lizzy Happy Place. De två blommorna likaså. Ordet “hello” är däremot Crate Paper Hello Love.

Alex Gadji - Hello closeup

Hoppas att ni känner er inspirerade att LIFTa med oss! Det ska bli jätte spännande att se alla era bidrag 🙂

Material:
Silhouette – Cameo Electronic Cutter
AC Dear Lizzy Happy Place – 6×6 paper pad 
AC Dear Lizzy – Stickers
Crate Paper Hello Love – Thickers Epoxy
Simple Stories Enamel Dots – You Are Here
Bazzill – White cardstock
American Crafts Sticky Thumb – Adhesive Foam Dots

Tack för titten!

aleksandra

1 svar på ”DESIGN in PAPERS LIFT-kedja – Alex LIFTar Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.