DESIGN in PAPERS LIFT-kedja: Marie liftar Petra

Jag har fått äran att scraplifta Petra här i DT-teamet. Petra är en duktig scrappare som kan skapa konstverk och stilfulla layouter med små vackra detaljer och ting. Det var svårt att hitta en favoritlayout, eftersom det fanns så många fantasiska, men till slut valde jag denna.

web_IMG_1952

Jag har länge drömt om ett teddymarsvin i färgen lila. Jag tycker inte om lila annars, men just på marsvin tycker jag det är läckert. Den 17 april föddes det en liten gullig tjej som har färgen lilac/saffron och min dröm kan gå i uppfyllelse. Den 22 maj är hon stor nog att flytta hem till mig. Så här blev min scraplift av Petras underbara layout. Jag inspirerades av upplägget.

Material:
Bazzill cardstock – vit
Crate Paper Paper Pad 12X12 48/Pkg – Maggie Holmes Bloom
Crate Paper Single-Sided Paper Pad 6X6 36/Pkg – Maggie Holmes Bloom
Crate Paper Maggie Holmes Bloom Cardstock Stickers 6X12 2/Pkg – Accents
Crate Paper Maggie Holmes Bloom Thickers 2/Pkg – Happy Gold Glittered
Crate Paper Maggie Holmes Bloom Foiled Clear Stickers – Happy W/Gold
Crate Paper Maggie Holmes Bloom Washi Booklet
Crate Paper Rubber Shapes 7/Pkg – Maggie Holmes Bloom
Crate Paper Fringe Hearts 4/Pkg W Gold/Stitching – Maggie Holmes Bloom
Crate Paper Ephemera Die-Cuts 40/Pkg – Hello Love
Mist

Tack för titten!
marie

2 svar på ”DESIGN in PAPERS LIFT-kedja: Marie liftar Petra

  1. Ahhh!!! Sååå snygg lift du gjort av en fin LO!! Underbart Marie ❤ Precis vad jag behöver nu, härlig inspiration! ! Och hon är ju för söt lill tösen, hon har kanske fått flytta hem till dig nu? Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.