LIFT – Stampendous och Simple Stories

Välkomna till DESIGN in PAPERS LIFT-kedja. Under en vecka kommer våra designers att LIFTa varandras alster för att inspirera er men även för att få en dunderdos av inspiration själva. Vill du vara med och LIFTa? LIFTa ett av våra inlägg under tiden 19-26 maj – vilket som helst – publicera ditt inlägg på FaceBook eller i din blogg och lägg en länk till ditt inlägg som en kommentar i DESIGN in PAPERS blogg – på det bidrag du LIFTat – så har du chansen att vinna en månads GästDT-plats här på DESIGN in PAPERS.

Jag är den som är först ut och det här är ju så kul! Jag fick på min lott att LIFTa Karin och jag bläddrade igenom hennes alster länge innan jag valde ut ett. Det blev detta som för mig är ett “typiskt Karin-alster” :-). Jag gjorde dock ett kort förstås ;-).SMilesinParis
Karin använder sällan cardstock så kortbasen fick bli i mönstrat papper och jag har använt mig av de underbart färgglada papperen Let’s Party från Simple Stories, samt ett papper ur serien Carpe Diem. Karin klipper ofta ut detaljer ur papper som dekoration och det har jag efterapat. Även om det inte syns på alstret jag valt, använder hon gärna stjärnor och det anammade jag också. Kanterna är förstås distressade. Det söta lejonet från Stampendous premiäranvändes idag :-).simple stories stampendousHuvudet satte jag på en “wobble”, en sån där spiral som gör att det blir tredimensionellt och rör på sig – kul effekt på speciellt denna typ av stämplar tycker jag.simple stories stampendousInsidan dekorerade jag matchande.simple stories stampendous

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.