Mitt bidrag!

IMG_3210

När jag såg moodboarden så fastnade jag för den lilla bilden längst ner i vänster hörn. För mig så fick den bilden mig att tänka på en stjärnhimmeln. Utifrån det skapade jag mitt kort.

IMG_3212

Mitt under mitt skapande tittade jag återigen på moodboarden och kände att något gult kanske jag skulle ha med så det fick bli snörena till ballongerna. Detta var mitt första försök att följa en moodboard. Det var kul, så det kommer att bli fler gånger!
Ta hand om er !

Material

Bella Blvd Collection Kit 12X12 – Campout
Lawn Fawn Custom Craft Die – Party Balloons
Seven Paper Baxter Puffy Stickers

Kram
maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.