Handklippta hus

Maya Isaksson design in papers january moodboard houses

Jag är åter igen inspirerad av denna moodboard och idag ville jag använda mig av det geometriska mönstret i ena hörnet. Jag ritade upp berg i samma stil och färglade dem med SpectrumAquas. Himlen fick bli rosa-gul så att färgerna passade moodboarden. Jag klippte ut en rad hus ur ett mönsterpapper från Crate Paper och använde en spillbit av papper till mark. Stämplarna är prototyper som jag designat och finns tyvärr inte att köpa, men de passade så bra till kortet så jag kunde inte låta bli att använda dem.

DiP januari moodboard

Här är moodboarden igen om ni glömt hur den ser ut. Hoppas den inspirerar!

Material:
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Crate Paper Paper Pad 6X6 36/Pkg – Maggie Holmes Shine
Crate Paper Wonder Double-Sided Cardstock 12X12 – Cheerful

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.