Jag är en gullegris – Dear Lizzy Documentary

Ny vecka och vi i teamet fortsätter att inspireras av moodboarden. Fram till söndag 17 januari gäller det att du har postat en länk till ditt alster i kommentarfältet för första inlägget om du vill vara med och leka i vår tävling. Och det vill du väl? Du behöver inte ha med allt från moodboarden eller låsa dig till enbart element därifrån. Utan det ska vara just inspiration och sen kan du låta kreativiteten flöda.

Mitt andra alster är med ett foto på mig själv. Här bjuder jag verkligen på mig – det är en selfie från jobbets luciatåg där jag var gris. Vi hade ett lite spexigt tåg med både renar, granar och grisar bland annat. Stor succe blev det, och jag har numer en mysig rosa plyschdress att lufsa runt i hemma : )

Gullegris_DL_Documentary_NJ800px

Jag är väldigt förtjust i det guldiga alfabetet från Dear Lizzys Documentary-kollektion. De är så kallade puffy thickers, en rätt ny typ av thickers som är jättehärliga.

Gullegris_DL_Documentary_NJ800pxDetail

Material

American Crafts Dear Lizzy Paper Pad 12X12 48/Pkg – Documentary

American Crafts Dear Lizzy Thickers Gold Alpha Stickers 5.5×11 – Documentary

American Crafts Dear Lizzy Washi Tape 4-Page Booklet 6.5X4 – Documentary

American Crafts Dear Lizzy Puffy Stickers – Documentary

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.