Project Life 2014: vecka 27 och en video-tutorial

Idag bjuder jag på Project Life igen. Denna gången handlar det om min/vår vecka 27. Denna veckan avslutades med en ny kamera och en härlig söndag vid havet vilket resulterade i en extra plastficka med bara bilder.

vecka27_d

Jag har använt mig av Midnight Edition core kit som jag älskar eftersom det är så rent och neutralt i färgen vitt som botten och sedan svart, grått, gult och kraft färger som detaljer. Lätt att använda ihop med de flesta fotografier.

vecka27_1

Den här veckan hade jag också sparsmakat med dekorationer och det hela blev en enkel vecka där korten fick tala för sig själv! Jag gillar det!

vecka27_2

Det blev som sagt en extra plastficka den här veckan med bara foton.

vecka27_insert1
Framsidan

vecka27insert2
Baksidan

Material:
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy Comfort+ Trimmer
Project Life Core Kit – Midnight Edition
Heidi Swapp Mixed Media Clear Stamps – Inspire
Pink Paislee Puffy Stickers – Hello Sunshine
Studio Calico Essentials Natural Wood Veneer Shapes – Stars
Studio Calico Essentials Natural Wood Veneer Shapes – Punctuation
Kaisercraft Double-Sided Cardstock 12X12 – Take Note Memo
Enamel Dots

Jag bjuder också på en video där du kan se hur jag skapar min vecka:

marielogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.