Kaisercraft Beyond The Page MDF 2-Door Wardrobe Storage With 2 Drawers

Ursäkta mig, men det här projektet var jättekul så det blev väldigt många bilder. Hoppas du orkar titta till slutet och där hittar du materiallistan. Vill bara tala om att från början hade jag tänkt ha ett mörkare mönsterpapper så då färgade jag in alla kanterna med Distress Stain vintage photo. Sedan ändrade jag mig angående pappren och då målade jag över kanterna med vit gesso, hjälp gesson lösta ju upp distressenen. Men sedan lugnade jag mig och insåg ju att dessa kanter passade utmärkt till de papper jag valde till slut.
IMG_5913 IMG_5914 IMG_5915 IMG_5916 IMG_5917 IMG_5918 IMG_5919 IMG_5922 IMG_5923 IMG_5925
Materialista:
Skåpet:
Kaisercraft Beyond The Page MDF 2-Door Wardrobe Storage With 2 Drawers 
Mönsterpapper:
Kaisercraft – Pickled Pear Double-Sided Paper 12´X12´ Avocado 
Kaisercraft – Pickled Pear Double-Sided Paper 12´X12´ Willow 
Kaisercraft – Pickled Pear Double-Sided Paper 12´X12´ Thyme
birgittalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.