Be amazing

Idag visar jag ännu ett kort där jag färglagt motivet med Spectrum Noir Blendable Pencils. Jag har stämplat motivet på Kraft-färgad cardstock och det blir lika fint att färglägga på det som på vitt papper även om färgerna blir lite mörkare. Runt motivet har jag ritat prickar med glitterpennor i olika färger som bakgrund.

IMG_9259

Istället för att stämpla en text använde jag en chipboardform från Heidi Swapp som jag tyckte passade med kortet.

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils 24/Pkg – Floral
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils 24/Pkg – Nature
Crafters Companion Spectrum Noir – Paper Stumps
IndigoBlue Rubber Stamps A6 – Rose Blush
Heidi Swapp Mixed Media Chipboard Stickers 4.5X12 Sheet – Happy

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.