ATC Dina Wakley .:. using a PERSONA chipboard mask

I have made more ATCs YAY! Last Sunday I made a LIVE video tutorial at CiLi in PAPERS Facebook page making tags. The tags I will show you in the next couple of weeks. In the end I had some left over black acrylic paint on my glass mat so of course I used it on a Persona chipboard mask to make more Artist Trading Cards. I had already prepared the backgrounds with the same technique as on the tag. I added some tissue paper from Dina Wakley – JUST WORDS and the heart made by painting Ruby acrylic paint on Prima Marketing Ink watercolor paper. The word stickers are from Tim Holtz small talk. I scribbled some words and a frame with a Posca Pen.

—> Here you will find my video tutorial <—

Jag har gjort fler ATC-kort YAY! I söndags höll jag en LIVE videotutorial på CiLi in PAPERS Facebook där jag gjorde tags. Tagsen kommer jag att visa de kommande veckorna på DESIGN in PAPERS och CiLi in PAPERS blogg. I slutet hade jag svart akrylfärg kvar på min Tim Holtz glasmatta och då gjorde jag så klart ett gäng med ATC-kort. Jaghade redan gjort bakgrunderna med samma teknik som Tagen. Jag använde en PERSONA chipboard som mask. Jag har också lagt på Tissue paper från Dina Wakley – JUST WORDS och ett hjärta som jag stansat från watercolor paper pad mild med Ruby akrylfärg. Ordstickers är från Tim Holtz Small talk och så har jag använt en Posca Pen för att rama in och för att dekorera med lite scribblings.

—> Här hittar du min videotutorial <—

Material:
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Just Words
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Lime
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Blushing
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Sky
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Black
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Ruby
Dina Wakley Media Chipboard Shapes – Persona

Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Small Talk
Prima Watercolor Paper Pad 8X8 20/Pkg
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Ranger Ink Heat Tool
Dina Wakley Media Soft Gel Medium 29ml Tube
Dina Wakley Media Stiff Bristle Brushes 2/Pkg
Posca pen

#MittKreativaKaos #PaperCraft #Scrapbooking #creative #inspiring #crafting #DESIGNinPAPERS #ATC #ArtistTradingCards #ArtistTradingCard  #RangerInc #DinaWakleyMedia #Persona #DinaWakley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.