Shaker-kort med Kaisercraft frosted

Gott nytt år alla bloggläsare! Hoppas du haft en bra nyårsafton och är full med energi och tillförsikt för det nya året. Själv börjar jag drömma efter vår och sommar så fort klockan slagit nyår men jag vet ju att vi har några månader vinter innan. Så, jag har gjort några vintriga shaker…boxar får jag väl kalla dem. För det är inte kort än men skulle kunna fästas på kort. Fast jag har inte bestämt mig, för jag funderar också på att sätta fina band på baksidan så jag kan hänga upp dem som dekorationer… Svåra val 😀

Jag har i alla fall använt serien Frosted från Kaisercraft. Härliga blå toner som passar bra med massor av silverglitter. Och då menar jag massor.

shakertrio_kcfrosted_nj650w shakertrio_kcfrosted_nj650wdetail

För att göra shakerkorten intressanta även när man inte skakar om dem (för det gör man ju inte hela tiden) så har jag dekorerat bakgrunden med olika spännande produkter. Först med Stampendous Embossing Enamel – Chunky White som ger en underbar snöeffekt. Sen har jag gjort många små droppar av Nuvo jewel drops i färgen Sea breeze. Ramarna har jag gjort i foam som jag stansat ut. Det är det enklaste sättet att göra shakerkort tycker jag. Superstarkt dubbelhäftande tejp är också ett “måste”.

Material

Kaisercraft Frosted Double-Sided Cardstock 12X12 – Icicles

Kaisercraft Frosted Double-Sided Cardstock 12X12 – Polar

American Crafts Glitter Cardstock 12X12

Crafters Companion Diesire Easy Release Foam 5XA4

Stampendous Embossing Enamel – Chunky White

Tonic Studios Nuvo Jewel Drops – Sea Breeze 646N

Crafters Companion Red Liner Tape 3mm

Crafters Companion Printable Inkjet Acetate

 

niina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.