Minikort med Crate papers Cool Kid

Spillbitar! Slänger du dem eller sparar? Jag är en sådan som sparar minsta lilla bit, och sen ligger de oftast i en låda och tar plats. Men det finns massor av bra tips på att använda dem på You tube. Och titt som tätt dyker ju behovet upp av små, snabba födelsedagskort och då är spillbitar toppen. Barnen hade fyra kalas samma helg så då gick jag loss med resterna på skrivbordet + min absoluta favoritprodukt just nu – Nuvo Crystal drops. Fantastisk fina färger och perfekta att göra “enamel dots” med. De blir väldigt prisvärda också, jämfört med färdiga enamel dots. Dessutom finns de med glitter samt pärlemor också!

cpkoolkid_kort1_nj800w cpkoolkid_kort2_nj800w

Material

Crate Paper Single-Sided Paper Pad 6X6 36/Pkg – Cool Kid

Siffran 6 kommer från detta Tonic die set:
Tonic Studios Die Set – Advent Treat Squeeze Box 621e

Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection –  i färgerna Caribbean Ocean 670n, Dandelion Yellow 673n, Ebony Black 650n samt Gloss White 651n

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.