Lika, men olika….

Hej!!

Här kommer jag med mitt första bloginlägg som ordinarie medlem i DesignTeamet här på Design in Papers. Jag har valt att göra två stycken kort denna gången, med samma stämpel, som kommer från Stampendous, och som dessutom har ett set med dies, som koordinerar med stämplarna. Otroligt roligt att jobba med.

På båda korten så har jag stämplat upp motivet 4 gånger för att ha en som grund på pappret som jag sen monterar på kortet, och sen tre till där jag, med hjälp av diesen, stansar ut tre lager med blomblad. Det första har jag sen embossat med guldpulver från Tonic studios och färglagt blad och granris med Spectrum Noir markers.

Textstämpeln finns med i setet med stämplar och även den har jag valt att embossa i samma som blommorna. Bakgrundspapprena kommer från Kaiserkraft, från den senaste julserien Glisten.

bild8

På kort nr 2 har jag valt att göra en traditionellt julröd julstärna. Den är färglagd med Spectrum Noir Markers. Men om man känner att man inte vill färglägga med pennor så följer det med en stencil i stämpelsetet, som man kan använda om man vill färga in motivet med tex stämpeldynor i stället. Även här har jag använd julpapper i från Kaiserkraft, dock från serien Silent Night.

bild15

På båda korten har jag monterat blommorna med 3D-kuddar i mellan varje lager med blad, för att få lite höjd på den.

bild21bild20

Här ser ni båda korten

bild3

 

Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Glisten

Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Silent Night

Stampendous Cling Stamps & Stencil 5X7 – Create A Poinsettia Set

Stampendous Dies – Poinsettia

Tonic Studios Glitter Embossing Powder – Gold Enchantment 596N

Tonic Studios Nuvo Glitter Drops – Ruby Slippers 752N

Spectrum Noir Generation 2,  by Crafters Companion

Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60

Bazzill

veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.