Smile – layout med Kaisercraft Boho Dreams

Boho chic-stilen – jag kan verkligen inte få nog av den. Håller på att planera inredning i mitt nya hus och allt jag inspireras av är på något vis “bohemiskt” 😀 Så det är gott att få utlopp för kreativiteten på scrapbooklayouter tills inflyttningen i september.

Jag började med att stänka Heidi Swapps nya color shine i färgen Sweet mint över hela bakgrunden. Det är en ljuvlig mintgrön – ljusare och mer pastellig än den äldre färgen Mint green. Sen jordade jag den lite med color shine i färgen Tea som jag vet sen innan passar väldigt bra till papprena i Boho dreams.

Smilex3_KCBohoDreams_NJ800w

De flesta dekorationer har jag klipp ut från ett av arken i serien. Jag använder det lilla blocket med papper så bitarna blir lagom stora att samla i små kluster. För att få lagom dimension använder jag limpistol för att fästa dem omlott. Det fäster också bra mot gesson som jag har grundat bakgrundspappret med.

Smilex3_KCBohoDreams_NJ800wDetail

Efter att jag gjort klart layouten täckte jag över fotot för att skydda det och sen stänkte jag en omgång colorshine i samma två färger på dekorationerna. Detta för att binda ihop det lite mer.

Material

Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Boho Dreams

Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Sea Breeze

Heidi Swapp Color Shine Spritz 59ml – Sweetmint

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.