Välkommen vår gäst DT Sofi Söderlund a.k.a. sofiutane

Hej allihop!

Jag heter Sofi Söderlund, men på nätet går jag ofta under sofiutane (sofiutane kom till tidigt eftersom jag alltid får lägga till att jag heter Sofi. Utan e.).

Sofi

Jag är 32 år och bor i Norrland, rättare sagt några mil innanför Örnsköldsvik, med min man och våra fyra barn som är 9 och 7 år plus tvillingarna på 2 år.

Jag har scrappat seriöst sedan 2011 då jag också startade min pysselblogg www.sofiutaneskapar.blogspot.com, men redan innan jag hittade till scrapbookingens underbara värld har jag gillat att vara kreativ genom att sy kläder eller sticka/virka.

Det var min syster som nästan tvingade med mig in i scrapbookingen och efter att jag varit på min första träff så var jag fast. Det roliga är att jag nu är ordförande i den scrapförening som ordnade träffen (HighCoastScrap).

Jag gör mest layouter men gillar att testa allt minst en gång och då blir det också kortvikningar och lite olika alter. Jag tycker väldigt mycket om att ha något att gå efter när jag skapar, även om det inte alltid behövs heller. En skiss, en beställning, en utmaning eller ett scrapkit, dvs något förutbestämt och sedan kommer min inspiration flödande och blir förhoppningsvis så bra som det ser ut i mitt huvud. Vissa dagar är det ett stickersark eller en förpackning blommor som får igång mig och ibland är det en gammal flagad dörr som inspirerar. Det går att se något vackert i det mesta.

Det ska bli jätteroligt att få gästa här hos er på Design in Papers 🙂

sofi

 

Sofis första alster ser ni redan idag – efter lunch!

2 svar på ”Välkommen vår gäst DT Sofi Söderlund a.k.a. sofiutane

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.