The smile you gave me – Dear Lizzy Documentary

Vellumpappret med guldstjärnor på har jag klappat på en tid. Tycker det är så underbart fint, och samtidigt så svårt att använda. Det kan vara svårt att få det att komma tills in rätt bland andra mönstrade papper. Men så dök fotot upp som passade så bra. Och även om det tog lite emot lite först så satte jag vellumarket i skärmaskinen och såg till att använda det…

TheSmile_DLDocumentary_NJ800w

Tricket är att hålla allt annat också ljust och lätt och “skirt”. Även om pappret i botten har mycket färg så är grunden vit och jag såg även till att inte täcka för stor del av layouten med det.  Dekorationerna har jag också hållt till ett minimum för att inte ta bort för mycket fokus från vellumpappret och fotot, såklart.

TheSmile_DLDocumentary_NJ800wDetail

Bokstäverna i vitt och guld från Crate papers Love-kollektion passade perfekt färgmässigt. Först tänkte jag skriva ut hela titeln med dem, men de är lite för raka och stela och det blev ändå lite för tungt. Därför tog jag mod till mig och skrev delar av titeln för hand. Jag är verkligen inte vän med min handstil, men jag skissade först med blyerts och tog det lugnt när jag fyllde i. För att få till den där kalligrafikänslan gjorde jag vissa linjer tjockare i efterhand. Jag är jättenöjd med hur min handstil och de stora bokstäverna liksom gifter sig med varandra.

Matrial

American Crafts Dear Lizzy Paper Pad 12X12 48/Pkg – Documentary

American Crafts Dear Lizzy Foiled Vellum 12X12 – Documentary Stargaze

Crate Paper Thickers Alpha Stickers – Hello Love

Seven Paper Baxter Puffy Stickers

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.