Sicken go gubbe – Shimelle Starshine layout

Måndag igen och jag är tillbaka med en Shimelle Starshine layout.

Näst efter min favorit, trämönstrade papper, kommer nog papper med moln. Det finns många varianter och i Starshine ett som är väldigt stormönstrat och grafiskt. Ett sånt papper som jag dras till direkt men som jag vet också kan vara svårt att scrappa i sin helhet. Enklast är då att antingen använda små, avgränsade bitar och kanske gå miste om hela “moln-effekten” eller som jag gjorde här – klippa ut de fina molnen och använda dem som dekorationer.

GoGubbe_ACShimelleStarshine_NJ800w

Jag började med att grunda ett vitt cardstock, Bazill basics med gesso för att sedan kunna lägga på lager av mist och färg till en mixed media bakgrund. Jag har använt Heidi Swapps colorshine i olika blå nyanser och guld. Den gula hade jag ingen mist som matchade den lite nedtonade gula i Starshine-kollektionen. Men jag hade en Gelato-krita som jag gnuggade mot min akryklogg. Sen la jag till vatten och “sprättade” ut det över pappret med penseln. Det blir väldigt snygga stänk när man gör så.

När jag var nöjd med bakgrunden och den torkat tog jag flera lager av olika papper från Starshine bakom mina 4 x 3 inch-foton. I sista lagret använder jag silkespapper. Sen dekorerade jag med stickerserna som hör till kollektionen som är genomskinliga. De är så himla härliga, blir jättefina mot den vita bakgrunden. Och såklart mina urklippta moln! Några av dem fick en liten silverkant med en glittrig jelly-roll-penna.

GoGubbe_ACShimelleStarshine_NJ800wDetail

Titeln skrev jag med bokstäver från Starshine – den glittriga thickersen i teckensnittet Fitzgerald och med bokstäverna ut stickerspaketet med ord och fraser.

GoGubbe_ACShimelleStarshine_NJ800wDetail2

Hoppas du gillar min layout, jag blev väldigt nöjd med denna då den ger mig sån go sommarkänsla 🙂

Material

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Rosetta

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Hubble

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Astro

American Crafts Shimelle Starshine Thickers – Teal Glittered Foam

American Crafts Shimelle Starshine Stickers – Accents & Phrases

American Crafts Shimelle Starshine Stickers – Accents & Phrases

Heidi Swapp Color Shine Spritz 3/Pkg – True Blue och Gold

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.