Orkidéer från Sheena Douglass

Idag är det min tur att tolka Maya Isakssons härliga Moodboard som ni väl känner igen vid det här laget?

DiP-januari-moodboard-mini

Jag har, som sig oftast, gjort ett kort där jag använde stämpeln Orchids från Sheena Douglass. Färgläggningen är gjord med Aqua Markers. Därefter fastnade jag för det osymmteriska mönstret i cirkeln och gjorde något jag sällan gör – jag “free-stylade” och ritade på egen hand! För att det skulle bli lite mer spännande ritade jag in några granatäpplen och la färg på dem :-).
sheena douglass designinpapers P1160468Jag stämplade en av orkidéerna två gånger, klippte ut och satte den delvis på 3D-kuddar. Dessutom har jag glittrat del av motivet med Spectrum Noirs Sparkle Pen.sheena douglass designinpapers P1160469

Hur går det för Dig? Har du anammat utmaningen att tolka Moodboarden? Du har fram till söndag på Dig och det skulle vara så kul om vi fick se fler tolkningar!

Material:

Crafters Companion Sheena Douglass A Little Bit Sketchy A6 Stamp Set -Orchids
Crafters Companion – Time to Dream
Spectrum Noir Sparkle Pens – Clear Overlay
Crafters Companion Aqua Markers

På Återseende!

lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.