Gästdesigner Maria Krafft

Hej!
Maria heter jag och har fått äran att vara gäst-DT här i bloggen i januari.

Mitt första projekt är en layout. Hos Design in Papers finns ju så mycket roligt att skapa med och något jag varmt kan rekommendera är de superhärliga ”Metallic Texture Paste” från Heidi Swapp. Min layout är först grundad med ett lager gesso. Efter det har jag använt mig av samma stencil och blandat Heidi Swapps paste tillsammans med vanlig modeling paste. Jag blandade ett gäng olika stämplar, allt för att bygga lager på lager på min layout.

cili1

cili2

cili3

cili4

Materiallista:
Liquitex Acrylic Gesso Surface Prep 4oz – White
Heidi Swapp Modeling Paste 90ml Tube – Metallic Gold
Heidi Swapp Specialty Stickers Puffy Alphabet – Black Glitter
Liquitex Light Modeling Paste Acrylic Gel Medium 237 ml
American Crafts Acrylic Stamps 9/Pkg – Amy Tan Finders Keepers
American Crafts Designer Desktop Clothespins 12/Pkg – Beautiful
American Crafts Thickers Stickers 5.5X11 2/Pkg – Today Phrases/White Foam
Crate Paper Wood Veneer 14/Pkg – Hello Love
Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – Lemonlush Passionate
Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – Lemonlush Wordsmith

Det var allt för den här gången – vi ses snart igen!
miagDT

2 svar på ”Gästdesigner Maria Krafft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.