Minc Pen med stämplar

Design in papers Maya Isaksson minc pen

Jag såg en video av Jennifer McGuire där hon använde Minc-pennan till att stämpla. Jag ville testa så jag gjorde en enkel bakgrund med en blomma från Lawn Fawn. Pennan är fylld med toner som gör att foil fäster på pappret. Genom att pumpa toppen på pennan kan man få ut en liten pöl med toner som går att doppa stämpeln i och stämpla med. Jag har inte någon Minc-maskin och min laminator blir inte riktigt nog varm så det fäster inte lika bra som för Jennifer men jag tyckte det blev fint ändå. Jag stämplade ett löv på vattenfärgspapper och färglade med Spectrum Aqua och stämplade en banner med text från ett annat set from Lawn Fawn. En Minc mini står högt upp på önskelistan för det är så kul med fil, och det kommer så många nya roliga produkter att använda med sin Minc under våren, håll ögonen öppna så får ni säkert se lite här i bloggen när det börjar komma ut i butikerna.

Material:
Heidi Swapp Mini Minc 6 inch Foil Applicator
Lawn Fawn Cutsom Craft Die – Blissful Botanicals
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Blissful Botanicals
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Dream
Heidi Swapp Minc Toner Ink Pen
Heidi Swapp Minc Reactive Foil 6X5 Roll – Silver

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.