En färgstark bukett – kort, blomma och paket i ett.

Snart är det helger och förhoppningsvis lite ledigt. En plan jag har är att passa på att öva mig mer på färgläggning. Jag tänkte faktiskt skaffa en sån där färgläggningsbok för vuxna, både för att ha lagom komplicerade motiv att öva på men även för att det ska vara så avslappnande sägs det. Nästan som meditation 🙂

Spectrum Noir-pennorna är väldigt bra att börja med då de säljs i set som har flera nyanser av samma färg och därför funkar bra när man vill göra skuggningar och levande motiv. På Spectrum Noirs webbplats finns även videokurser, där du steg för steg lär dig använda pennorna och alla trix. Jag rekommenderar dem varmt, har lärt mig massor (även om jag har en bit att gå till att bli en mästermålare).

Nu ska jag visa mitt kort, en stor blomsterbukett till min moster som fyllde 60 år. Jag ville göra den riktigt färgstark och härlig och jag klippte ut kortet efter konturerna på buketten. På baksidan knåpade jag ihop en liten ask. Dels för att kortet skulle stå upp stadigare, men också för att i asken kunde jag lägga hennes present. Allt-i-ett principen – blomma, present och kort 😀

Bukett_CCSpectrumNoir_NJ800w

Jag valde också att stänka över olika Heidi Swapp-mister över hela buketten när jag var klar med färgläggningen. De glimrar fint och ger mer djup och liv åt alstret.

BukettBaksida_CCSpectrumNoir_NJ800w

Krukan till blommorna gjorde jag i Tonic Studios guldpapper. De säljs i ett set om 10 A4-ark i guld, silver, grönt och rött. Perfekt för julalster och väldigt prisvärt.

Material

Olika set av Spectrum Noir Generation 2, 6 Pen Set by Crafters Companion

Bästa färgläggningspappret som går att få
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack

Tonic Studios Mirror Card Pack – Christmas Gloss

Bazzill Cardstock Mono 12X12, 25/Pkg – Bark

niina

2 svar på ”En färgstark bukett – kort, blomma och paket i ett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.