Höstlayout med Cedar Lane

Idag har jag gjort en riktigt höstig layout. Jag fick ut mina killar till en liten fotografering bland höstlöven. Av 200 kort blev väl 3-4 st användbara då det är så himla svårt att valla alla tre att vända sig mot kameran samtidigt. Minstingen var ju såklart svårast, ständigt i rörelse, ständigt undersöka allt nytt (som man ska när man är 1,5 år…). När vi väl fått honom att spotta ut kastanjerna och släppt krattan som vi samlade ihop löv med satte han sig ner i fem sekunder. En bild där alla tittar in i kameran….såklart blev den jättesuddig. Jaja, actionbilder kan vara kul de med. Det är ju ändå de fina papprena och dekorationerna som är grejjen varför vi scrappar, eller hur? 😉

Pink Paislees Cedar Lane har verkligen seglat in och blivit en favorit hos mig. Allt är hur härligt som helst – speciellt dekorationerna i Ephemerapaketet. Underbara färger och blandning av tryckt cardstock och transparanta dekos. Klassiska höstfärger i orange och brunt med pigga accenter av turkost, rosa och lila. Plus guldglitter!

Gratful_PPCedarLane_NJ800w Gratful_PPCedarLaneDetail_NJ800w

Material

Pink Paislee Cedar Lane Double-Sided Cardstock 12X12 – Town Square

Pink Paislee Cedar Lane Double-Sided Cardstock 12X12 – Green Space

Pink Paislee Ephemera Glittered Acetate & Cardstock Die-Cuts 76/Pkg – Cedar Lane

niina

1 svar på ”Höstlayout med Cedar Lane

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.