Lawn Fawns får önskar God Jul

Då var första julkortet för i år klart! Tidigt för att vara mig… jag vill helst inte börja med julkorten förrän senare, så man komma lite i stämning. Men jag beundrar dem som producerar julkort året runt, det är ju smart!

Stämplarna kommer från det nya setet – Baaah Humbug, visst är fåret gulligt! Stickningen och tomteluvan har jag maskat tillsammans med fåret. Dessutom – jag älskar verkligen Lawn Fawns fyndiga textstämplar!

sept2015 lawn fawn P1160184

Material:
Lawn Fawn Clear Stamps Baaah Humbug (stämplar)
Lawn Fawn Clear Custom Craft Baaah Humbug (stansmall)
Lawn Fawn Clear Custom Craft Large Stiched Square Stackables (stansmall)
Lawn Fawn Petite Paper Pack 6×6 – Lets Bokeh In The Snow (papper)

På återseende!

lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.