Pink Paislee Atlas – Hockey unites

I sommar har vi varit och hälsat på farmor och farfar låååååångt bort på Nya Zeeland. Min son är hockeyfrälst och han ville gärna spela hockey på Nya Zeeland när vi var där. Vi kontaktade deras hockey klubb innan vi kom ner.  Givetvis fick han vara med på både träningar och ett läger när vi var där. Helt fantastiskt! Han fick många nya vänner och fina minnen. På just den här bilden så sitter han med sina nya kompisar och kollar hockey. En amerikan, en nya zeeländare (Kiwi), en Tjeck,  en kanadensare och så lilleman. Kompisarna supportrar amerikanaren som sitter innanför fönstret och trycker på knappen om det blir mål 🙂

Vad passar bättre än Pink Paislee resetema papper och dekorationer? När den här overlay kartan kom in i Guld på Cili så blev jag bara kär! Och den passade perfekt för den här layouten. Har även använt Enamel shapes för att märka ut var alla pojkarna kommer ifrån på kartan i bakgrunden. Eftersom kartan är genomskinlig så placerade jag Silver vellum med flygplan bakom för att skapa en liten effekt.

HockeyunitesPinkP

Material:
Pink Paislee Atlas Gold Foiled Acetate 12X12 – Worldwide
Pink Paislee Silver Foiled Vellum 12X12 – Atlas Captain
Pink Paislee Atlas Ephemera Die-Cuts Clear & Cardstock
Pink Paislee Enamel Shapes  – Atlas
Pink Paislee Tags – Atlas
Pink Paislee Puffy Stickers – Atlas

karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.