Tank you!

 

3

 

Det finns flera anledningar till att jag gillar Lawn Fawn! Vet inte vilken som är den största anledningen  dock?! Om det är dom fina “figurerna”, de fyndiga texterna, om det är för att de är så lätta att kombinera ihop eller för att stämplarna har tillhörande dies?

1

 

 

 

Nu har de precis kommit ut nya stämpelkit med tillhörande dies , det kitet jag använt mig av här är Fintastic Friends. Ett kit som innehåller massa roliga figurer för att bygga ett akvarium. Allt från fiskar till själva akvariet. Detta “shakercard” har jag fyllt med med härligt blått glitter för att symbolisera vatten:-)

2

 

 

 

Hoppas att ni har fått lite sol nu i sommar. Vi har haft ett par fina dagar, men hoppas såklart på fler!

Material

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Fintastic Friends
Lawn Fawn Custom Craft Die – Fintastic Friends
Tonic Studios Nuvo Glitter Collection – Aqua – 714n

maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.