Seven Paper Amelia: Meeting Becky

Den 6 juni fick jag möta en scrapidol – Becky Higgins, tack vare Cicci och Design in Papers! Tack!

Jag har följt Becky och hennes scrapkarriär, sedan jag började scrappa 2003. Jag har alla hennes böcker förutom två och jag älskar ju Project Life systemet, som Becky är “mamma” till. Att träffa en människa man beundrat och sätt på bild i så många år var både pirrigt och nervöst, men släppte snabbt. Becky är nämligen en mycket fin och ödmjuk tjej! Jag är så tacksam att jag fick möjligheten att vara med på kurserna och dessutom äta lunch tillsammans med denna fantastiska kvinna! <3

Till dagens layout har jag använt mig av underbara papper från Seven Paper Amelia.

Meeting Becky Meeting Becky Meeting Becky

Material:
Bazzill cardstock – vit slät
Seven Paper Amelia Double-Sided Cardstock 12X12 – 002
Studio Calico Paper Pad 6X6 36/Pkg – Seven Paper Amelia
Seven Paper Amelia Foil Word Stickers 4X6 5/Pkg
Seven Paper Baxter Puffy Stickers
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Puffy Stickers
Doodlebug Teensy Type Cardstock Alphabet Stickers – Beetle Black
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Black Velvet

marie

3 svar på ”Seven Paper Amelia: Meeting Becky

  1. ÅÅÅÅ!! Såg den här inne på SC galleri igår kväll och bara njöt av din underbara LO och bara förstår hur härligt det var för dig att möta Becky!!! Ungefär så skulle nog jag vara om jag fick träffa dig på riktigt också, haha 🙂 Du är ju lite min scrapidol 🙂 Tack för all härlig input och glädje du ger!! Kram Anna 🙂

    • Tack själv Anna för den input och glädje du ger! Du gör mig så glad!! Kan du inte komma och vara med på Meet & Greet i höst?!! kram, Marie

      • Det gör mig glad om jag fått ge dig tillbaka något iallafall 🙂 Ja tänk om jag hade kunnat göra det. … Men det är nog för långt att åka …. men det skulle vara så roligt och dessutom få träffa dig 🙂 kram Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.