Lekt med Heidi Swapps folier och dekorationer

Folietrenden sköljer över oss alla! Har du inte provat, sätt igång – det är grymt kul. Man kan skriva ut saker och dekorationer sjäv om man har tillgång till en laserskrivare (det är ett måste, funkar inte med bläckstråle) eller så skapar man loss med Heidi Swapps färdiga dekorationer. De är svarta och vita och på det som är svart fastnar folien och blir alltså den färg som man valt när det körs genom Minc-apparaten. Finns massor med färger att välja bland, guld och mint är mina favoriter. Dagens layout blev dock vansinnigt svår att fota då det blänkte som bara den av dekorationerna :). Angenämt problem dock, jag gillar ju bling. Men jag fick improvisera till en lite annorlunda vinkel, hoppas du ursäktar.

TummenUpp_minc_NJ800px

Bakgrunden har jag mistat med Color shine-mister i olika färger. Jag ville att det skulle vara åt pool/vattenhållet då layouten handlar om det. Sen har jag också använt misterna som stämpelfärg. Jag brukar dutta ut lite på en akrylkloss, smeta ut det lite och sen försiktigt “badda” stämpeln i färgen. Gillar att blanda stänk med lite tydligare mönster fast i samma färger för att skapa intressanta bakgrunder.

Material

Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – FOURZ Avalanche

Heidi Swapp Minc Icon Stickers 26/Pkg

Heidi Swapp Minc Ephemera 48/Pkg

Heidi Swapp Minc Reactive Foil Combo Pack 6.5X12 2/Pkg – Mint & Light Pink

Heidi Swapp Minc Foil Transfer Machine

Heidi Swapp September Skies Double-Sided Cardstock 12X12 – Light Spectrum
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Citron
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Seafoam
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Tropicana Teal
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Gold Lame’
niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.