No line coloring med Lawn Fawn

DiP_noline_lawnfawnJag har hakat på en 30 dagars färgläggningsutmaning på nätet och passar på att prova på lite allt möjligt under tiden. Häromkvällen var det no line coloring som jag ville prova. Jag tog en enkel stämpel från Lawn Fawns Blissful Botanical set och stämplade upp i en ljust blå nyans på vattenfärgspapper. Sedan använde jag SpectrumAquas för att måla dem. Det var väldigt praktiskt med den supertunna spetsen på ena sidan av pennan till stjälkar och detaljer. Jag blev rätt nöjd med resultatet till sist men det var rätt kämpigt innan jag kom dit så det blir nog inte någon teknik som jag återkommer ofta till. Men det är alltid roligt att prova på nya saker. Jag satte ihop ett kort av arket med en remsa metallcardstock och en spillbit vellum med guldprickar som låg på bordet, den är flera år gammal så den går nog inte att få tag på men det finns massor av nya roliga vellum-ark och acetat med foil på som man kan använda istället, jag ger ett förslag i materiallistan.

Material:
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens 12pk – Primary
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Blissful Botanicals
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Light Pink
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Vellum 12X12 -Stripes W/Gold Foil
Seven Paper Baxter Puffy Stickers

maya

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.